2001 Chevrolet Express van
Bekijk details Bekijk voorraad
1995 Ford Econoline
Bekijk details Bekijk voorraad

Over de eigenaar

Mijn naam is David Broeksma en ik ben geboren en getogen in Nederland, waar mij de wereld van de auto's met de paplepel ingegoten werd. Mijn vader heeft een autobedrijf in Nederland, waar hij handelt in Amerikaanse auto's, en van jongs af aan was ik bij de auto's te vinden. Het sprak dan ook vanzelf dat ik iets met auto's zou gaan doen. In 1993 studeerde ik af als automonteur, waarna ik besloot naar Driebergen te gaan om de opleiding aan de IVA (Instituut voor Autobranche en Management) te volgen. Daar specialiseerde ik mij in de verkoop en de zakelijke kant van de autobranche, zodat ik op den duur mijn droom om een eigen autobedrijf te beginnen, waar kon maken. Na ruim zes jaar bij mijn vader in het bedrijf ervaring in de autohandel te hebben opgedaan, was het eindelijk zover. Samen met mijn vrouw vertrok ik in 2003 naar Amerika, het land van de grote auto's. 


Mijn bedrijf draait op passie voor auto's, en de wens om klanten op een betrouwbare, eerlijke en ongecompliceerde manier te helpen hun droomauto te vinden. In de loop der jaren heb ik auto's verkocht over de hele wereld, en ik heb inmiddels klanten in Nederland, Zweden, Denemarken, Zwitserland, België, Spanje, Duitsland, Australië, Armenië en natuurlijk de Verenigde Staten. Ook heb ik naar grote tevredenheid campers, trailers, en speedboten verkocht.


De Conversion Van heeft in het bijzonder mijn hart, en die lever ik dan ook veel naar klanten in Nederland. Ik bouw vans om tot 7-persoons Conversion Vans, waardoor u in Nederland op camperkenteken kunt rijden. Dit bespaart u veel kosten in de wegenbelasting. En wat een ervaring om in zo'n prachtige, luxe bus te rijden! Kijk voor meer informatie onder het kopje De Conversion Van.


Ik geloof in eerlijkheid, kwaliteit, en met name in tevreden klanten.

Naast auto's verkopen, voetbal ik graag, wat ik dan ook twee keer per week doe. En ook al woon ik in Amerika, het Nederlands Elftal blijft mijn favoriet.

Ik geniet van het leven hier in het "Land van Ongekende Mogelijkheden" en wil u graag laten delen in het genot om een Amerikaanse auto te rijden. Het is mijn doel dat u tevreden bent met de auto die u bij Chevyvans koopt.


Kijkt u verder op de website om te zien welke auto bij u past, en maak in dit nieuwe jaar uw Amerikaanse droom waar!